MammaLouise i Dallas

Mamma till Walfrid, Tage och Aurora, fru till Pontus. Följ vårat äventyr i Dallas med allt vad det innebär. Hobbysömmerska under namnet MammaLouise syr. Hälsoutvecklare och studerar till en kandidat inom beteendevetenskap på distans

Första dagen i skolan - igen

Publicerad 2016-08-29 23:19:10 i Allmänt,

Så var det dags. Walfrids första skoldag efter ett långt sommarlov. Eftersom vi valt att strunta i kindergarten detta år på grund av planerad flytt till Sverige nästa höst så går han nu tre gånger i veckan på en privatskola med gymnastikinriktning. När han lämnades var han blyg och tyst men sa snällt hejdå till mig och Tage när vi gick. Tage som hade packat Walfrids gamla ryggsäck och var redo för skolstart grät hela vägen hem då han insåg att han ska få njuta av mammas sällskap ytterligare ett år. Väl hemma lugnade han ner sig då han fick ha alla leksaker ifred. Han ĺekte med döden då han öppnade och tömde Walfrids skattkista, någon som är strängt förbjudet för hela familjen.
Vid hämtning var Tage minst lika glad då han förstod att brorsan skulle komma hem igen. När jag frågade Walfrid hur skolan varit svarade han snabbt roligt, men att den var lite lång tid (9-14). Fröken svarade på samma fråga att Walfrid stod still i ett hörn och tittade på när alla lekte tills han fick leka ute i gymnastikdelen som är det sista dem gör innan hemgång. jag är ändå hoppfull, han säger att det varit roligt och han är väldigt blyg när han träffar nya människor och tills han öppnat sig ordentligt, då är han inte blyg längre. Han brås på sin far, jag är för social för att stå tyst i ett hörn en halv dag.
Han är modig och duktig, mamman är väldigt stolt!

Båda killarna är redo för skolstart, även om den yngre fick åka hem igen 😂
Ready!!
Lyckan själv precis innan han inser att han inte får stanna.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela