MammaLouise i Dallas

Mamma till Walfrid, Tage och Aurora, fru till Pontus. Följ vårat äventyr i Dallas med allt vad det innebär. Hobbysömmerska under namnet MammaLouise syr. Hälsoutvecklare och studerar till en kandidat inom beteendevetenskap på distans

BIL!!

Publicerad 2015-04-30 22:58:04 i Allmänt,

Äntligen äntligen äntligen - det kan inte sägas nog många gånger. Frustrationen över att barnen inte haft yoghurt på flera dagar, bakplåtspapperet varit slut så brödbaket inte kunnat genomföras samtidigt som kylskåpet ekat tomt har nu lagt sig igen. Bilen är här och den är blå precis som Walfrid önskade. 

Den ser lite liten ut, men det är den inte. 
Vi såg vår hyrbil bredvid en Nissan Duke häromdagen och då insåg vi att vi förändrat vår syn på vad en liten bil är helt plötsligt. Fort gick det. Gäster, nu finns det massor av plats när ni kommer ;)

Inatt ramlade Angelica in också så idag har vi plaskat i poolen för att nu åka och småhandla lite "bra att ha"-saker. Härligt att ha någon från hemma på besök! 

Mamman har börjat sy söm en tok och igår kom de nya tvättrådslapparna som helt klart tog plaggen till en ny nivå. Även en del av de nya tygerna jag beställt kom :) 







Jag är äntligen hel igen ;) 

❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela