MammaLouise i Dallas

Mamma till Walfrid, Tage och Aurora, fru till Pontus. Följ vårat äventyr i Dallas med allt vad det innebär. Hobbysömmerska under namnet MammaLouise syr. Hälsoutvecklare och studerar till en kandidat inom beteendevetenskap på distans

Kaos

Publicerad 2015-02-28 17:51:55 i Allmänt,

Igår var planen att vi skulle till Frisco bibliotek och lyssna på sång och sagor. Precis när jag började packa iordning för avfärd öppnade himlen sig och "snöstormen" som aldrig kom kom. Snöstorm och snöstorm, det föll mycket snö. Detta var strax innan 10 då det betyder att de flesta redan tagit sig till jobbet. Vi struntade i att åka och hoppades på att det skulle smälta bort innan vi skulle träffa vår mäklare igen för  visningar av hus. Naturligtvis gav det inte med sig och vi ställde in. Det blev helt enkelt en dag hemma fram tills pappan skulle hämtas och vi köpa mat. Vi unnade oss lite thai som smakade mer thai än Sverige. Den var riktigt god och påminde starkt om vår fin granne Suay i Uppsala som alltid gör så god mat! 

En svenska som bor här i Dallas delade denna bild igår:

allt är olyckor eller andra vägarbeten under gårdagen. Det här är anledningen till att de stänger allt vid snö, amerikanarna förstår inte att man måste köra försiktigt vid dåligt väder. Åker man för sakta på motorvägen får man böter (gäller antagligen inte vid dåligt väder). 

Idag ska vi singla oss fram till Target så vi kan laga mat under helgen iaf :) 

❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela